Idag vid det sedvanliga besöket på caféet i Valla satt artikeln från Expressen på anslagstavlan. Dessutom låg en på bordet inne i rummet där vi sitter. Den föregicks av tystnad kan man säga. Det var bara två personer som nämnde den. När jag för en gångs skull är lite av en celebritetsmiley tiger de ihjäl det. Besvikelsen är enormsmiley. Fast det gick snabbt över och lika glad är jag för det men gladast är nog R. Enligt säkra källor var det sonen som hade arrangerat det hela, han höll sig därifrån(undrar varför).Sonen påstår att en gammal granne var upphovet till det hela. Han hade nämligen läst tidningen och fått lite ideer. Hmmm undrar om de inte hjälptes åtsmiley Skulle vara likt dem. Förmodligen var de glada att de kände dagens celebritet!

Nämnde det på skämt till två kollegor och de blev mycket intresserade. Mailade över artikeln till den ena. Det visade sig att hon ätit “min” kost i fyra veckor. Hurra för henne!